Çorum Mercek Haber

İtfaiye, TOKİ’deki yangına 10 dakikada müdahale etti

İtfaiye, TOKİ’deki yangına 10 dakikada müdahale etti

Akkent Mahallesi  20.Sokak üzerinde bir evde çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde müdahale etmesine rağmen 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Akkent mahallesinde çıkan yangına İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde müdahale etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ekiplerin kısa sürede müdahale ettiği yangında 20 kişinin bina içerisinden ekipler tarafından tahliye edilmesine rağmen yangının çıktığı dairedeki vatandaşın kurtarılamadığını belirtti.

Aşgın, “Akşam saatlerinde maalesef bir yangın meydana geldi. Ekiplerimiz yangının çıkış nedenini araştırıyorlar. Ancak yangında maalesef bir vatandaşımızı kaybettik. Yangın ihbarı İtfaiye Müdürlüğümüze saat 17.41’de gelmiş, hemen harekete geçen ekiplerimiz 17.51’de yangın yerine intikal etmişlerdir. Yangına hemen müdahale edilmesine rağmen Alzheimer hastası hemşehrimizin hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Ekiplerimiz bina içerisinde bulunan 20 kişinin de tahliyesini ivedi bir şekilde gerçekleştirerek daha büyük bir facianın önüne geçmeyi başarmıştır. 10 dakikada olay yerinde olan İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmasını sürdürmektedir. Olayda hayatını kaybeden hemşehrimize Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yangında yaralanan tüm hemşehrilerimize de Allah’tan şifa diliyorum ” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ