Çorum Mercek Haber

‘Çorum’un kaderidir vaat edilenlerin yapılmaması’

‘Çorum’un kaderidir vaat edilenlerin yapılmaması’

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, vaat edilenlerin yapılmamasının Çorum’un kaderi olduğunu söyledi.

Çorum’un kaderinin Hititler’e kadar uzandığını vurgulayan Özsaçmacı, serzenişlerinin bugüne kadar ki tüm iktidara gelmiş hükümetlere olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Annita’nın Laneti kitabının yazarı, eski Hazine Müsteşarı Mahfi Eğilmez’in Çorum ekonomisine ve Hititlere olan ilgisi ortadadır. Derdimizle dertlenen, Çorum’un tanınması, kalkınması için birçok faaliyette bulunan sevgili Mahfi Eğilmez’e bir kez daha yaptığı her şey için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Daha çok yapacak şeylerimiz olması nedeni ile daha yeni başlıyoruz diyorum.

Sevgili Eğilmez’i anmışken onun çalışmalarından edindiğimiz bilgilere göre Hititler’in en önemli özelliği her şeyi yazmaları olmuş, bu yazılanlardan günümüze ışık tutacak nitelikte:  ‘Vaat edilen öküz nerede kaldı’ diye bir not düşüldüğü oldukça manidar olmaktadır.

Dün tabletlere yazılıyordu bugün tüm internet mecrasında açıklamaları bulabiliyorsunuz. Şimdi ben size buradan iktidarın tüm birleşenlerinin olumlu ve olumsuz Çorum hakkında beyanatlarını yazmaya kalksam sayfalarca tutacak şekilde. Ne kadar ilginç ki her yıl aynı vaatler her seçim dönemi aynı.

Sevgili hemşerilerim Çorum’un kaderidir vaat edilenlerin yapılmaması taa ki Hititler’e kadar uzanmaktadır. Bu makus talihimiz nerdeyse Cumhuriyetle birlikte her dönem aynı talepler, hep benzer vaatler. Bütün iktidarları kapsamakta serzenişimiz lakin 17 yıldır var olanlara olacak elbette sitemimiz çünkü aynı dönemdeyiz. Yıllar önce şimendifer oldu bugün nerde bizim öküz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ