Çorum Mercek Haber

Gülme garantili film, merakla bekleniyor!

Gülme garantili film, merakla bekleniyor!

Çorum ve İskilip’te çekimleri yapılan Çam Yarması -2 Bitik Kardeşler, seyir zevki bol ve izleyicilerine bol kahkahalı anlar yaşatacak…

HMK Yapımcılık tarafından geçtiğimiz Kasım ayında çekimleri Çorum ve İskilip’te tamamlanan ve Mart ayında vizyona girecek olan Çam Yarması – 2 Bitik Kardeşler, Çorum kamuoyunda ve sinemaseverler arasında şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Çorum’un tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına büyük katkı sunacak olan sinema filmi, aynı zamanda gülmeye çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde insanlarımıza moral verecek.

Çorum ve İskilip halkı da oldukça iddialı bir şekilde vizyona girecek olan filmi sabırsızlıkla beklerken, film yapımcıları ise, sinema filminin çekimleri için çok sayıda şehirden talep almalarına karşın filmi Çorum’da çekerek, memleket milliyetçiliği adına güzel bir örnek sergilediler.

Gülme garantili, seyir zevki bol ve izleyicilerine bol kahkahalı anlar yaşatacak olan filmin yapımcıları, sinema filminin çekilmesinde maddi ve manevi destek olan Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük başta olmak üzere tüm ilçe Belediye Başkanlarına, iş dünyası ile esnaf ve sanatkarlara teşekkür ettiler.

Bilindiği üzere Çam Yarması filminin ilki 2017 yılında yine Çorum’da çekilmiş, 5 Mayıs 2017’de gösterime girerek, komedi türünde sinemaseverlerden yoğun ilgi toplamıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ