Çorum Mercek Haber

Mecitözü CHP’de Ahmet Bilgin, güven tazeledi

Mecitözü CHP’de Ahmet Bilgin, güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Mecitözü İlçe Başkanlığına yeniden Ahmet Bilgin seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Örgütü’nde 19 Aralık’ta başlayan ilçe kongreleri devam ediyor. Sungurlu ve Boğazkale İlçe Kongrelerinin ardından Mecitözü İlçe Kongresi de yoğun bir katılımla yapıldı.

Gazi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen CHP Mecitözü İlçe Kongresi’nde başkanlık mevcut başkan Ahmet Bilgin’in yanı sıra; Mustafa Ekmekçi ve Çelebi Özbek olmak üzere için 3 aday yarıştı.

Seçimler sonucunda mevcut başkan Ahmet Bilgin, 50 oyla yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kongrede divan başkanlığına Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer, katip üyeliklere Haydar Taş ile Mustafa Özcan seçildi.

Mecitözü İlçe Kongresi, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Başkanı Ahmet Bilgin’in açış konuşması ile başladı. Bilgin, partinin çalışmaları hakkında bilgi vererek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ise bir selamlama konuşması yaptı. 31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte iktidar yürüyüşünün başladığını dile getiren Tüfekçi, kongrede başkanlık için göreve talip olan adayları kutlayıp başarılar diledi.

Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar da durum değerlendirmesi yaparak tüm adaylara başarılar diledi.

Kongreye; CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Mecitözü Eski Belediye Başkanı Selçuk Aksoy, Eski İl Başkanları Gazi Özkubat ve Gürsel Yıldırım, Eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Yıldız Bek, Suat Atalay ve Özcan Çetin, İl Başkan Yardımcıları Güngör Atak, Sadık Eral, Bağdat Erzurumlu, Aslan Kaya, Gülsemin Türkoğlu, Eski İl Yöneticileri Yüksel Aydemir, Kenan Özcan,  Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan, Gençlik Kolları İl Başkanı Onur Topkül, Av. Dinçer Solmaz, Eski Belediye Meclis Üyesi ve Milletvekili Adayı Mehmet Tahtasız, Alaca Belediye Başkan Adayı Sedat Genç, Merkez İlçe Yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Ahmet Bilgin başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Asil Üyeler: Bayram Aydın, Sami Aylar, Arif Çördük, Ali Erkul, Kazım Erocağı, Mustafa Özcan, Levent  Özdemir, Ali Özerdem, Coşkun Özcan, Sadık Yüksel.

İl Delegeleri: Ahmet Bilgin, Ali Erkul, Selahattin Atak, İlhan Topçu, Arslan Kara, Atiye Yaşar, Yaşar Sönmez, Sami Aylar, Haydar Taş, Dursun Sakat, Haydar Erdem, Levent Özdemir, Hasbi Bilgin, Hüseyin Erçetin.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ