Çorum Mercek Haber

Ahlatcı’dan taziye ziyaretleri

Ahlatcı’dan taziye ziyaretleri

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ailelere manevi destek vermek amacıyla taziye ziyaretlerinde bulundu.

Ahlatcı, ilk olarak küçük yaşta hayatını kaybeden Samet Kaan Gökşen’in babası Recep Gökşen ve ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Ahlatcı, ayrıca Mecitözü İlçesi’nde Hakk’ın rahmetine kavuşan merhum Ahmet Berçin’nin evlatları Mecitözü İlçe AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Erçin Türkan Berçin ve önceki dönem Mecitözü İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yapan Ebru Atmaca’ya başsağlığı ziyaretinde bulunarak taziyelerini iletti.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, son olarak Vali Mustafa Çiftçi, İl Müftüsü Muharrem Biçer ile birlikte İskilip İlçesi’nde Hakk’ın rahmetine kavuşan eski imamlardan İskilipli Bekir Gökmen’e Ulu Cami İmamı Mustafa Gökmen ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ahlatcı, ziyaretlerde ailelerin her zaman yanında olacağını, onlara elinden geldiğince destek olacağını söyleyerek, “Allah ailelere ve sevdiklerini kaybedenlere, geride kalanlara sabır versin. Hakk’ın rahmetine kavuşan kardeşlerimizin mekanı cennet olsun. Rabbim merhametiyle muamele etsin. Biz sizlerin her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ