Çorum Mercek Haber

Mecitözü Belediyesi’nden ses getirecek projeler

Mecitözü Belediyesi’nden ses getirecek projeler

Mecitözü Belediyesi, zorluklara ve kısıtlı imkanlara rağmen başta hayvancılık, meyvecilik gibi birçok konuda projeler hazırlayarak, bu projeleri hayata geçirmek için kaynak sorununu çözme çabasına girdi.

Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, başta büyükşehir belediye başkanları olmak üzere CHP Genel Merkezi, kamu kurum ve kuruluşları ile de sık sık irtibat kurarak mevcut imkanları genişletmeye, projeleri uygulamaya, ilçenin temel sorunlarını çözmeye çalışıyor.

Çorum Mercek Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kubilay Olcan ile makamında bir süre görüşen Başkan Aylar, doğalgaz, yol, su, kaldırım ve asfalt gibi çalışmalar hakkında bilgi vererek ilçenin sorunlarını çözmeye, halkın refah ve mutluluk seviyesini artırmaya çalıştıklarını söyledi.

İlçeyi doğalgaza kavuşturduklarını, doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini, yol yapım, kaldırım düzenleme ve asfalt çalışmalarının da imkanlar dahilinde yapıldığını, kısa süre içerisinde ilçenin su problemini çözerek 7/24 suyun akmasını sağladıklarını anlatan Başkan Aylar, ilçenin geleceğini kurtaracak bazı projeler üzerinde çalıştıklarını kaydetti.

Hayvancılık entegre tesisi, yaş meyve kurutma tesisi gibi bazı projeleri hayata geçirmenin çabası içerisinde olduklarını açıklayan Aylar, Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir Büyükşehir belediye başkanları ile zaman zaman görüşmeler yaptıklarını, başkanları Mecitözü’ne davet ettiklerini, bu belediyelerden araç-gereç, ekipman, proje desteği istediklerini ifade etti. Başkan Aylar, önümüzdeki yıllarda Mecitözü için güzel gelişmelerin olacağına inandığını kaydetti.

Mecitözü Belediyesi’nin ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, ekonomik sorunları çözmek, bütçeyi rahatlatmak için bazı çalışmalar içerisinde olduklarını dile getiren Aylar, “elimizi-kolumuzu bağlayan ekonomik darboğazı aşmanın çabasındayız. İlçe halkının gelirini artıracak, Mecitözü’nün refah seviyesini yükseltecek birtakım çalışmalarımız olacak. Halkımızdan biraz daha sabır ve anlayış bekliyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ