Çorum Mercek Haber

Baltalı müdür hakkında soruşturma açıldı

Baltalı müdür hakkında soruşturma açıldı

Çorum’un Sungurlu İlçesi Özel İdare Müdürü Erol Erkoç hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Sungurlu İlçesi Özel İdare Müdürü Erol Erkoç’un sosyal medya hesabından yaptığı siyasilere hakaret içerikli paylaşımları Adliyeye taşındı.

Erkoç’un paylaşımları yerel ve ulusal basın-yayın organlarında yayınlanmış ve büyük tepki görmüştü.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin talimatı ile adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Çorum İl Genel Meclisi Aralık ayı olağan toplantısında CHP Grubu tarafından Erol Erkoç’un paylaşımları gündeme getirildi. AK Parti ve MHP İl Genel Meclisi üyeleri tarafından da tasvip edilmeyen paylaşımlarından dolayı Sungurlu İlçe Özel İdare Müdürü Erol Erkoç kınandı.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

Bu arada Çorum Valiliği, Erol Erkoç hakkında inceleme, araştırma ve disiplin soruşturması başlatıldığını, neticeye göre işlem tesis edileceğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde:

“Ulusal basında ve sosyal medyada yer alan haberlerde, ilimiz Sungurlu İlçe Özel İdare Müdürünün kendisine ait sosyal medya hesabından bazı siyasi parti genel başkanları hakkında yorum ve eleştirileri, kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Adı geçen personel hakkında inceleme, araştırma ve disiplin soruşturması başlatılmış olup, neticeye göre işlem tesis edilecektir.”

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sosyal paylaşım sitesinden yapmış olduğu hakaret ve aşağılayıcı paylaşımları basının gündemine düşen Sungurlu İlçe Özel İdare Müdür Erol Erkoç, sosyal medya hesabını kapattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ