Çorum Mercek Haber

Özsaçmacı’dan ‘Baltalı Müdür’e ağır eleştiri

Özsaçmacı’dan ‘Baltalı Müdür’e ağır eleştiri

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Sungurlu Özel İdare Müdürünü sosyal medya paylaşımından dolayı hem kınadı, hem de yerden yere vurdu.

Seviyesiz bu durumun Sungurlu’ya yakışmadığını ifade eden Özsaçmacı, “Güzel memleketimiz Çorum adına talihsizlikleri bir seri halinde yaşatan kendini bilmez yöneticiler nerden türeyip, nerden edinirler çirkin düşünceleri? En son yaşanan hadsiz seviyesiz durum Sungurlu özelinde Çorum’umuz için ne kadar kötü bir haldir” dedi.

Sungurlu’nun köyleri, yolları, dereleri ilgi beklerken, Sungurlu halkı hizmet beklerken, Özel İdare Müdürünün sosyal medya fenomenliğine soyunmasının temsil ettiği kuruma yakışmadığını kaydeden Bekir Özsaçmacı, “Sungurlu Özel İdare Müdürü bu paylaşımıyla Baltalı Zagor’a mı özenmiş, yoksa kendisini işgal edilmiş bölgenin tekfur komutanımı sanmaktadır? Değerlendirmeyi kamuoyuna bırakıyorum.

Hadsizliğin doruk noktalarına çıkmaktan çekinmeyerek başta Genel Başkanımız olmak üzere birçok siyasi için çirkin ifadeler kullanan bu zavallıyı Çorum Valisine, İçişleri Bakanına bırakıyorum. İnsan sevdiği ile anılır ne de olsa. Süreklilik oluşturan bu tip densizlikleri birkaç münferit hadise deyip geçiştiremeyiz. Bu kafaların beslendiği yerler ayrıştırmak üzerine çalışmaktadır.

Aklı kıt olanın sözü çok olurmuş. Özel İdare’de baltalı dolaşan Erol, yiğitler diyarı güzel Sungurlu’muzda hayalini kurduğun Bizans tekfurluğunu başına yıkarız” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ