Çorum Mercek Haber

Oto Tamircilerden Konya’ya iş gezisi

Oto Tamircilerden Konya’ya iş gezisi

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından Konya’ya teknik gezi düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen iş gezisi kapsamında dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip Türkiye’deki Avrupa, Asya ve Amerikan uygulamaları için binek, hafif ticari ve ağır vasıtaların süspansiyon ve direksiyon parçalarının imalatını yapan AYD, yerli krank üretimi yapan Genmot ve otomotiv parçalarında öncü firma Supsan’ı gezen oda üyelerine Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun eşlik etti.

Teknik gezide AYD firması tarafından oda üyelerine yönelik eğitimde verilirken, eğitim sonunda ise katılım belgesi verildi. Bu tür teknik gezilerin oda üyelerinin ufkunu açtığını belirten Necmettin Uzun, Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası olarak sürekli yenilenen teknolojiyi yakından takip etmek amacıyla düzenledikleri teknik gezilere aralıksız devam edeceklerinin mesajını verdi.

Gezide kendilerine gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı AYD, Genmot ve Supsan firma yöneticilerine teşekkür eden Başkan Uzun, oda üyelerine de katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür etti.

Oda üyeleri, teknik gezilerden artan kalan vakitlerinde ise rehber eşliğinde Mevlana Türbesi, Şehitler Müzesi ve Aladdin Tepesi’ni de gezerek, Konya’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı buldular.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ