Çorum Mercek Haber

Hitit Kaymak Cafe-Restaurant yeni konseptiyle hizmette

Hitit Kaymak Cafe-Restaurant yeni konseptiyle hizmette

Çorum Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant, yeni bir hizmet anlayışı, yeni bir logo ve yeni bir konseptle faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Cafe ve restaurant sektörünün öncü ismi Hitit Kaymak Cafe ve Restuarant, deneyimli ve güleryüzlü personeli, temiz ve tarih kokan mekanı ile dikkat çekerken, Hititleri simgeleyen yeni logo ve levha kullanılmaya başlandı.

Bahabey Caddesi No:58/A (Fenomen AVM yanı) adresinde 2019 Şubat ayında açılarak hizmetlerine başlayan ve başka hiçbir şubesi bulunmayan Hitit Kaymak Cafe-Restaurant, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutuyor.

İşletme yetkilileri Hüseyin Gül, Hüseyin Özgür Gül ve İşletme Müdiresi Buket Gülüstan, Hitit Kaymak Cafe-Restaurant’ın hizmet anlayışı ve yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Türk ve Dünya mutfağının seçkin lezzetlerinin yer aldığı firmada cafe ve restaurant sektöründe olması gereken tüm hizmetler mevcut. Adeta 5 yıldızlı bir işletme ciddiyetinde faaliyetlerin sürdürülmekte.

Hititlerin başkenti olan Çorum’da tarih üzerine kurulmuş şık dekoru ve Hititlerin izlerini taşıyan tek ve ilk cafe – restaurant olma özelliğiyle Hitit rüzgarının estiği Hitit Kaymak Cafe – Restaurant, nezih ortamı, dünyaca ünlü yemekleri ve kahve çeşitleri ile konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Yaş pasta, kuru pasta çeşitleri ile çeşitli tatlıların da yer aldığı firmada “okuma köşesi” de müşterilerin hizmetinde.

Firma yetkilileri; Hüseyin Gül, Hüseyin Özgür Gül ve İşletme Müdiresi Buket Gülüstan, şu bilgileri paylaştı:

ÇORUM’DA BİR İLK: VALE HİZMETİ

“Çorum’da bir ilki gerçekleştirerek “vale” hizmeti başlattık.

Yemek sepetinde tat ve hız konusunda ilk sıradayız.

Müşterilerimiz monitörden mutfak bölümünü inceleyebilir, hijyene ne kadar önem verdiğimize bizzat şahit olabilirler.

YÜZDE 10 İNDİRİM UYGULAMASI

Firmamızda Ticket, Sodexo, Multınet, SetCard, Metropol Card, Eden Red, PAYE gibi tüm yemek kartları geçerlidir, müşterilerimiz ödemelerini bu kartlarla da yapabilirler.

Sürekli gelen müşterilerimize, ailelere ve kurumsal firma çalışanlarına kendi isimlerine yüzde 10 indirim kartı çıkartılmaktadır. Öğretmen ve öğrencilerimizin yanı sıra; ilimizin tek üniversitesi olan ve ismini Hititlerden alan Hitit Üniversitesi’nin öğretim üyelerine ve öğrencilerine yüzde 10’luk indirim uygulamamız bulunmaktadır.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Firmamızda çocuk gelişim uzmanı eşliğinde ‘çocuk oyun alanı’ bulunmaktadır.

Çocuk oyun reyonunda milli değerlerimiz olan Hacivat-Karagöz, Keloğlan, Nasrettin Hoca resim ve figürleri bulunmaktadır.

Masalarda bulunan özel çağrı cihazları ile müşteriler kendilerini çok özel hissetmektedir.

TARİH KOKULU HİTİT KÖŞESİ

Anılarınızı kalıcı kılmak için ‘özel Hitit köşesinde’ sevdiklerinizle birlikte fotoğraf çekinebilirsiniz. Tarih kokan, Hititleri simgeleyen mekanımız fotoğraf çekimleri için eşsiz bir manzara sunmakta.

Logomuz Hititlerde mükemmelliği simgeleyen ‘geyik’tir.

Şirketimizin renkleri kırmızı ve beyazdır.

Çok yakın bir zamanda şirketimizde kaymak satışlarımız da başlayacaktır.

Bunların yanı sıra müşterilerimizin sıcak tatlı yiyebilmeleri için her gün öğleden sonra lokma tatlısı ikramımız mevcuttur.

İşletmemizin iç dizaynı grup yemeklerine ve özel günler için oldukça uygundur.

Çorum’da tek şubemiz bulunmaktadır. İşletmemizin adı; “Hitit Kaymak Cafe – Restaurant”tır. Kaymak isimli başka işletmelerle ilgimiz yoktur.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ