Çorum Mercek Haber

Büyük acı, büyük hüzün…

Büyük acı, büyük hüzün…

İskilip – Çorum yolu Dut Köyü mevkiinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çorum’da geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden aynı aileden Hacer Cantürk, kızları Esra ve Nisa Cantürk ile Nevzat Yokuş, Çorum’un Oğuzlar İlçesine bağlı Cevizli Köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün gece 19 FA 755 plakalı minibüs ile 06 BA 280 plakalı ticari araç kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken, biri ağır, 4 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştı.
Çorum – İskilip yolu 30. kilometrede iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında; Nevzat Yokuş, Esra Cantürk, Hacer Cantürk ve Nisa Cantürk hayatını kaybederken, Ayşe Yokuş, Yeter Arslan, Sadık Arslan ve Yusuf Arslan yaralandı.
Kazada hayatını kaybeden 4 kişi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, kazada yaralananlar ise Çorum ve İskilip’te ki hastanelerde tedavi altına alındı.

ÖĞRENCİ KIZ KARDEŞLER, BÜYÜK BİR ACI BIRAKTI

Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuzlar’ın Cevizli Köyünden İsmail Cantürk’ün eşi Hacer Cantürk, kızları Esra ve Nisa Cantürk ile Nevzat Yokuş, bugün Cevizli Köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden kız kardeşlerden Esra 12 sınıf öğrencisi, Nisa ile ortaokul öğrencisiydi.

Yüreklerin parçalandığı cenaze töreninde gözyaşları durmak bilmedi.

Cenaze törenine; Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Oğuzlar Kaymakamı Onur Titiz, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ