Çorum Mercek Haber

AK Partililer İl Danışma Meclisinde buluştu

AK Partililer İl Danışma Meclisinde buluştu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Çorum Teşkilatının Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Burada siyasi gündemi değerlendiren Bakan Kurum, CHP’den bir vekilin Cumhurbaşkanı ile görüştüğü iddialarına sert tepki göstererek, “Biz hiçbir zaman kapalı kapılar ardında gizli gündemleri olan arka oda partisi olmadık” dedi.

Bakan Murat Kurum’un Çorum ziyareti kapsamında Anitta Otel’de İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya; AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı M. Fatih Temur, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, ilçe başkanları ve belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile diğer parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda parti çalışmaları değerlendirilerek, bundan sonra yapılacak çalışmalar ve yol haritası belirlendi.

Bakan Kurum, “Biz hiçbir zaman kapalı kapılar ardında gizli gündemleri olan arka oda partisi olmadık. Kimse parti içi hesaplaşmasına ne AK Parti’yi ne dünya lideri mazlumların lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı alet etmesin. Cumhurbaşkanımız iddialar karşısında gereken cevabı verdi. CHP’den ses çıktı mı? Hayır. Her zaman olduğu gibi CHP’den hiçbir ses çıkmadı.

Çünkü onlarda usul budur. Bir laf ortaya atarlar, bir iddia ortaya atarlar devamında soru sorduğunuzda cevap vermekten ziyade, manipülasyonla, spekülasyonla iftirada sınır tanımayan bir CHP ile karşı karşıyayız. Kafalarını bu tür ucuz hesaplarla meşgul etmek yerine keşke Türkiye’ye, milletimize hizmet etmek için kafalarını yorsalar. Kafalarını bu işle meşgul etseler. Biz hiçbir zaman bu tür yalanlarla yol yürümedik. Biz her zaman milletimizle, milletimize hizmetlerle projelerle yürüdük. Aynı anlayışla yürümeye devam edeceğiz. Bizim tek amacımız milletime hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ