Çorum Mercek Haber

Öğretmen ve öğrencilerden Oğuzlar’a gezi

Öğretmen ve öğrencilerden Oğuzlar’a gezi

Sınav Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Selami Tüysüz, öğretmenler ve öğrenciler tarafından saklı cennet Oğuzlar’a gezi düzenlendi.
Oğuzlar Altın Koz Tesislerinde kahvaltı, Obruk Barajında tekne turunun ardından İlçeye gelenlerin fotoğraf çekinmeden gitmediği muhteşem Obruk Barajı manzarasını arkasına alan “Oğuzlar Ceviz Diyarına Hoşgeldiniz” yazısı önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım tarafından ilçenin doğal güzelliklerinin, kültürel ve tarihi güzelliklerinin aktarıldığı gezi sonrası Sınav Eğitim Kurumları ve Yediiklim Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selami Tüysüz; “Bizlere Oğuzlar ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatarak öğretmen ve öğrencilerimizin hoşça vakit geçirmesini sağlayan Oğuzlar Belediye Başkanımız Muzaffer Yıldırım’a kurumlarım ve şahsım adına teşekkür ederim” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, ilçeye ziyaretlerinden ve ilçenin doğal güzelliklerinin gençlere aktarılmasını sağladıklarından dolayı kurum müdürü ve öğretmenlere teşekkürlerini ileterek; “Kültür elçisi olan gençlerimizin ilçemize ziyaretleri bizler için çok daha anlamlı. Her biri farklı şehirlerde üniversite öğrenimi görürken ilimizin, ilçemizin tanıtımı için birer kültür elçisi olacak. İlçemize düzenlediğiniz geziden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Saklı cennet Oğuzlarımıza her zaman bekliyoruz “dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ