Çorum Mercek Haber

Hayde Vira’ya görkemli açılış

Hayde Vira’ya görkemli açılış

Genç girişimci Gülbahar Kaynar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’ten aldığı teşvikle Hayde Vira Cafe&Restaurant’ı hizmete açtı.

Cuma günü eski Devlet Hastanesi Acil Servis girişinde görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren restaurantın açılışına Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, belediye meclis üyeleri, esnaf odası başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Dualar eşliğinde hizmete giren restaurantın açılış kurdelesini ise yine protokol üyeleri hep birlikte yaptı. Açılışın ardından ise davetlilere balık ikramında bulunuldu.

Çorum’da merhum Yusuf Kaynar tarafından kurulan ve balıkçılık sektörünün köklü kuruluşlarından Örnek Balıkçılık sahipleri Hakan Kaynar’ın yengesi ve Yavuz Kaynar’ın eşi olan Gülbahar Kaynar, “Hayde Vira” isimli restaurantta 30’a yakın balık çeşidiyle müşterilerine hizmet verecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ