Çorum Mercek Haber

Çorumlulara “fidan” teşekkürü

Çorumlulara “fidan” teşekkürü

11 Kasım’da saat 11.11’de 1 saatte 303.150 fidanı toprakla buluşturarak Guinness rekorlar kitabına adını yazdıran Çorumlulara Vali Mustafa Çiftçi ile Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’dan teşekkür geldi.

Vali Çiftçi, “Çorumlu hemşehrilerimiz yine yapacağını yapmış ve dünyanın merkezinde bir rekora imza atmıştır” dedi.

Belediye Başkanı Aşgın ise “Dünya Rekoru Çorum’a çok yakıştı. 1 saatte 303.150 fidan toprakla buluştu. Çorumlunun yaptığını kimse yapamaz. Teşekkürler Çorum” ifadesini kullandı.

Vali Mustafa Çiftçi, kırılan dünya rekorunda tüm Çorum’un tek yürek, tek bilek olduğunu ve rekor denemesinden başarı ile çıkıldığını kaydetti.

Vali Çiftçi’nin teşekkür mesajı şu şekilde:
“İlimiz Guinness rekorlar kitabına adını altın harflerle yazdırdı. Endonezya’ya ait olan 1 saatte kişi sınırlaması olmaksızın en fazla fidan dikme dünya rekoru 3 bin kişinin katılımı ve 303.150 fidan dikimi ile Türkiye adına tescil ettirildi.
Kırılan dünya rekorunda tüm Çorum tek yürek, tek bilek olmuş ve rekor denemesinden başarı ile çıkmıştır.
“Geleceğe Nefes” olmak için 11 Kasım saat 11:11’de Cumhurbaşkanımız Muhterem Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’nin destekleriyle gerçekleştirilen bu rekorda bizleri yalnız bırakmayan tüm Çorumlu vatandaşlarımıza bu fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Çorumlu hemşehrilerimiz yine yapacağını yapmış ve dünyanın merkezinde bir rekora imza atmıştır.

Bu güzel sonucun ve gururun Çorum’a, insanımıza ve memleketimize yaşatılmasında en büyük pay şüphesiz ki Muhterem Cumhurbaşkanımıza aittir. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğü mensupları, yerelde Çorum Belediyemiz, İl Özel İdaremiz, Orman İşletme Müdürlüğümüz, Emniyet ve Jandarma Teşkilatımız, Üniversitemiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile halkımız da elinden gelen her türlü imkânı seferber etmişlerdir. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyor, sonucun Çorum’a ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ