Çorum Mercek Haber

Sefalet bütçesi protesto edilecek

Sefalet bütçesi protesto edilecek

Türkiye Kamu-Sen, “bu bütçe memurun bütçesi değil” diyerek, memura reva görülen bütçeyi protesto edecek.

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın, memura reva görülen “sefalet bütçesini” protesto etmek ve “memur unutulmasın” demek üzere, kamu çalışanlarının sesi olmak adına 12 Kasım 2019 Salı (yarın) günü ülke genelinde “Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız” diyerek bir kez daha alanlara ineceklerini bildirdi.

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği, yarın saat 12.30’da Saat Kulesi Meydanı PTT önünde  toplanarak kitlesel basın açıklaması yapacak.

Daha sonra ise PTT’den; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı  Fuat Oktay’a, MHP Grup Başkanvekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül’e, AKP Grup Başkanı Naci Bostancı’ya, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a, İP Grup Başkanı Orhan Çakırlar’a mektup gönderimi eylemi yapılacak.

Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın, basın açıklamasına memuru yoksulluğa mahkum eden sefalet bütçesine “HAYIR” diyen bütün kamu çalışanlarını davet ederek, “bilinmelidir ki; meydanlara ancak yüreği yetenler iner… Türkiye Kamu- Sen bir kez daha “memurun sesi” olacaktır” dedi.

Basın açıklamasının ardından “Doğu Türkistan” temalı resim sergisinin açılışı yapılacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ