Çorum Mercek Haber

Madencilerin yol sorununa destek sözü

Madencilerin yol sorununa destek sözü

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçe ekonomisine önemli girdi ve katma değer sağlayan ve uzun süredir yol sorunu ile boğuşan Yılmaz Madenciliği ziyaret etti.

Yılmaz Madencilik sahibi Hasan Yılmaz, milyonlarca ton kömürü Türkiye’nin her bölgesine köy yollarından sevk ettiklerini, burasının asfalta ihtiyacı olduğunu her platformda dile getirmişti.

“YOL SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ”

Yılmaz Madencilik işletmesine giderek yerinde incelemelerde bulunan Başkan Sülük, madencilerle ve işletme sahipleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Sülük, söz konusu yolun ilçe ekonomisine ciddi girdi sağlayan işletmenin ihtiyacına cevap veremeyecek durumda olduğunu, yolun asfaltlanması için gerekli girişimlerde bulunacağını, çözüm bulunamaz ve Özel İdare yapmazsa Belediye imkânları ile sorunu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Başkan Sülük, sosyal medya hesabından yaptığı kısa açıklamada da, “İlçemizin öz sermayesi olan Yılmaz Madenciliği ziyaret ederek, işçi kardeşlerimizin istek ve taleplerini dinledik. İşletmenin bulunduğu bölge ile ilgili fiziki problemleri yerinde tespit ettik. Ziyaretimiz esnasında bizleri ilgi ile karşılayarak eşlik eden Sayın Hasan Yılmaz ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Ayrıca Sayın Yılmaz’ı İlçe ekonomisi ve istihdama sunduğu katkılardan dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Yılmaz Madencilik sahibi Hasan Yılmaz, işletme yetkilileri ve yer altında çalışanlar, işletmelerine ziyarette bulunan, talepleri dinleyen ve destek sözü veren Belediye Başkanı Ali Sülük’e teşekkür ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ