Çorum Mercek Haber

Mahalle İstişare Toplantıları başlıyor

Mahalle İstişare Toplantıları başlıyor

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim döneminde taahhüt ettiği mahalle istişare toplantıları 04 Kasım Pazartesi günü Akkent Mahallesinde başlıyor.

Aşgın, seçim dönemi vaatlerinden olan mahalle toplantılarının startını 4 Kasım Pazartesi günü Akkent Mahalle Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da veriyor. İstişarenin önemine her fırsatta değinen Başkan Aşgın, “Bir yere hizmet götürmek için oranın sosyal ve fiziki yapısını iyi analiz etmeniz gerek. Oradaki insanların taleplerini ve isteklerini iyi bilmeniz gerekmekte. Adaylık döneminde bu şehre daha iyi hizmet etmek için her paydaşla istişare edeceğiz demiştik. Bu paydaşların en önemlisi de değerli hemşehrilerimiz. Söz verdiğimiz gibi şehrimizi ortak akılla büyütmek için mahallelerimizde hemşehrilerimizin ayağına gidip onların sorunlarını, taleplerini dinleyeceğiz ve bu şehre hizmet noktasında durmadan, yorulmadan, aşkla çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Aşgın, Muhtarlıklar Müdürlüğünün koordinesinde Akkent Mahallesinde başlatacakları mahalle istişare toplantılarına Belediyenin icracı birim müdürlerinin de katılacağını ifade ederek, sorunları, talepleri yerinde inceleyip değerlendireceklerini söyledi. Aşgın, mahalle toplantılarını alfabetik sıraya göre yapacaklarını duyurdu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ