Çorum Mercek Haber

Bakan Dönmez Çorum’da

Bakan Dönmez Çorum’da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bazı ziyaretlere katılmak, Dodurga ve Oğuzlar ilçelerinde yapımı tamamlanan doğalgaz hattının açılışını yapmak üzere Çorum’a geldi.

Bakan Dönmez, ilk olarak Çorum Valiliği’ni ziyaret etti. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dönmez’i Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve bazı daire müdürleri Valilik önünde karşıladı.

Vali Mustafa Çiftçi ile bir süre görüşen ve Çorum hakkında brifing alan Bakan Dönmez, Valilik şeref defterini de imzalayarak, burada beraberindekilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Çiftçi ise ziyaretin anısına Bakan Dönmez’e bir hediye takdim etti.

ÇORUM BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Bakan Fatih Dönmez, Valilik ziyaretinin ardından Çorum Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Belediye ziyaretine Vali Mustafa Çiftçi de katıldı.

Bakan Dönmez, Çorum’un projeleri hakkında Halil İbrahim Aşgın’dan bilgi aldı. Çorum Anadolu’da yıldızı parlayan iller arasında olacağını belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Çorum’un Türkiye’de doğalgazı kullanan ilk iller arasında olduğunu ifade etti. Dönmez, Çorum’a doğalgaz konusunda verilen sözlerin gerçekleştiğini belirterek; “Geçtiğimiz günler Mecitözü’ne doğalgaz verdik. Bugün de söz verdiğimiz gibi Dodurga ve Oğuzlar’a doğalgaz vereceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Bakan Fatih Dönmez’e teşekkür ederek günün anısına bir hediye sundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ