Çorum Mercek Haber

“Halkla olan gönül bağımızı koparmayacağız”

“Halkla olan gönül bağımızı koparmayacağız”

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Biz geçmişimizi bu topraklarda kazandık, geleceğimizi bulmak için de bu topraklarda var olmaya, bu topraklara hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Halkla iç içe hizmet üretmesi, vatandaşla olan diyaloga önem vermesiyle dikkat çeken Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım her fırsatta hemşehrileri ile bir araya gelip onlarla sohbet edip isteklerini, şikayetlerini dinliyor.

İlçe minibüsü ile yolculuk yapan, pazarda esnaf ve vatandaşları ziyaret edip hayırlı işler dileklerinde bulunan Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, şu açıklamalarda bulundu:

“İlçe minibüsümüzde yolculuk yapıp hemşerilerimizle bir araya gelip sohbet ettik. Geçmişimizden kopmadan gönül bağlarımızı koparmadan geleceğimize bakıyoruz. Bana bugünlerimi veren Oğuzlarıma, Oğuzlarımızın insanına minnetim, saygım her geçen gün artarak devam ediyor. Geçmişini unutan geleceğini bulamaz. Biz geçmişimizi bu topraklarda kazandık, geleceğimizi bulmak için de bu topraklarda var olmaya, bu topraklara hizmet etmeye devam edeceğiz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ