Çorum Mercek Haber

Emmi Cafe’de türkü tadında muhabbet

Emmi Cafe’de türkü tadında muhabbet

Emmi Cafe, Çorum’da canlı müziğin vazgeçilmez adresi haline geldi.

Duran Şahin’in sahibi olduğu Emmi Cafe – Restoran, Üçtutlar Mahallesi 1. Stat Sokak No:11/A adresinde müşterilerine nezih bir ortamda hizmet sunmaya devam ediyor.

Yerel sanatçıların canlı müzik programlarıyla zirvedeki yerini alan Emmi Cafe, müşterilerine türkü tadında muhabbet ortamı sunuyor.

Pazartesi hariç haftanın tüm günleri açık olan Emmi Cafe, canlı müzik programları, yiyecek-içecek çeşitleriyle Çorumluların uğrak yeri haline geldi.

Aralarında Nergis Ay, Nazlı Kalender gibi birçok yerel sanatçının program yaptığı Emmi Cafe, gerek ortamı, gerekse personelin güler yüzlü hizmetiyle dikkat çekiyor.

Cafede kahvaltı, ızgara çeşitleri, salata çeşitleri, mantı, guymak, katmer, gözleme, yanıç, el açması, tatlı çeşitleri, yaş ve kuru pasta gibi geniş bir menü sunuluyor.

Emmi Cafe’de Salı akşamları; Nazlı Kalender, Hüseyin Uysal (bağlama), Hakan Katı (zurna) ve Uğur Kuzoluk (gitar) grubu sahne alıyor.

Çarşamba akşamları ise yerel sanatçı Nergis Ay’a, Özcan Serpinli (bağlama), Murat Işık (zurna) ve Gürkan Koyun (org) eşlik ediyor.

Perşembe akşamları Grup Günebakan Emmi Cafe müşterilerini ağırlıyor.

Cuma akşamları; Nazlı Kalender, Hüseyin Uysal (bağlama), Hakan Katı (zurna) ve Uğur Kuzoluk (gitar) grubu sahneyi renklendiriyor.

Cumartesi akşamları da Nergis Ay, Özcan Serpinli ve grubunun programı yer alıyor.

Pazar akşamları ise sahne yine Nergis Ay, Hüseyin Uysal, Hakan Katı grubunun.

Türkü dolu, birbirinden güzel akşamların yaşandığı Emmi Cafe’de Adem Şahin, Derya Okur, Kamil Karaca, Uğurcan Aksoy, Sultan Ballı ve Selma Üveyik adlı personeller, işletme sahibi Duran Şahin’in yönetiminde müşterilere hizmet veriyor.

Müşterilerin canlı müzik eşliğinde gönüllerince sohbet edip eğlenebileceği cafede zaman zaman duygulu, zaman zaman da hareketli müzikler yer alıyor. Hareketli müziğin cazibesine kapılan bazı müşteriler ise oynayarak sahneyi şenlendiriyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ