Çorum Mercek Haber

Eski Devlet Hastanesinde poliklinik hizmeti devam ediyor

Eski Devlet Hastanesinde poliklinik hizmeti devam ediyor

Eski Çorum Devlet Hastanesi’nde 7 poliklinikle hastalara hizmet veriliyor.

Geçtiğimiz yıllarda kapanan ve Ankara yoluna taşınan Devlet Hastanesi bünyesinde “Bahçelievler Semt Polikliniği” hastalara hizmet vermeye devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Semt Polikliniği Sorumlusu Haşim Gündüz’ü ziyaret ederek mevcut durum ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haşim Gündüz, şu anda 7 polikliniğin hastalara hizmet verdiğini, önümüzdeki günlerde ortopedi polikliniğinin de açılmasının gündemde olduğunu belirterek, polikliniklerin doktor durumuna göre açık olduğunu kaydetti.

Psikiyatri, Dahiliye, Kadın Doğum polikliniklerinin haftanın her günü, Noroloji, Cerrahi, Göz polikliniklerinin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada 3 gün, Fizik bölümünün de haftada 4 gün hastalara hizmet verdiğini bildiren Gündüz, hastaların Alo 182 veya MRHS internet ortamından randevu alınabileceğini açıkladı.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ise eski Devlet Hastanesi’nin bir bölümünde “Bahçelievler Semt Polikliniği”nin hastalara hizmet verdiğini ancak bu durumun birçok vatandaş tarafından bilinmediğini, hastanenin tamamen kapalı zannedildiğini anlatarak, hastaların şu an için 7 poliklinikten yararlanabileceğini söyledi.

Hastanenin doktor açığının da kapanmasını talep eden Kızıltepe, Vali Mustafa Çiftçi ile milletvekillerinin eski Devlet Hastanesi’nin yeniden açılması ve bölge hastanesi olması yönünde çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ