Çorum Mercek Haber

Şimdi de elma kazaları başladı

Şimdi de elma kazaları başladı

Bağ ve bahçelerde ceviz hasadı döneminin sona ermesiyle birlikte hemen her gün yaşanan kazalar da bitti. Ancak bugünlerde ise hasat dönemine girilen elma ve ayva ağaçlarından düşme vakaları yaşanıyor.

Hafta sonunda merkez ve İskilip ve Kargı ilçelerinde 4 kişi elma toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek yaralandı.

İskilip İlçesi’nin Derekargın Köyü’nde H.T. isimli 66 yaşındaki kadın, ağaçtan elma topladığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Olayda ağır yaralanan H.T., İskilip Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

İskilip İlçesi’nin Seki Köyü’nde İ.K. isimli 50 yaşındaki vatandaş, bahçesindeki ağaçtan elma topladığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Yaralı şahıs, İskilip Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan Kargı İlçesi’nin Pelitçik Köyü’nde M.Ö. isimli 54 yaşındaki vatandaş, evinin bahçesinde ağaçtan elma topladığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Yaralı şahıs, Kargı Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Çorum Merkez Yukarısaraylı Köyü’nde ise S.M.M. (54) evinin bahçesinde ağaçtan elma topladığı sırada dengesini kaybederek yere düştü. Olayda ağır yaralanan şahıs, Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanelerde tedavi altına alınan şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ