Çorum Mercek Haber

AK Parti’de değerlendirme toplantısı

AK Parti’de değerlendirme toplantısı

Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Çorum ziyareti çerçevesinde AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaretin ardından ise Anitta Otel’de İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Parti binası önünde çiçeklerle karşılanan Kurtulmuş, İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ile bir süre görüştükten sonra parti salonunda geniş katılımlı toplantı düzenledi.

Toplantıya; Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Ak Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı M. Fatih Temur, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, ilçe başkanları ve belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile diğer parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda parti çalışmaları değerlendirilerek, bundan sonra yapılacak çalışmalar ve yol haritası belirlendi. Ülke gündeminin de ele alındığı toplantının ana gündem maddesi ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin “Barış Pınarı Harekatı” oldu.

PARTİLİLER İL DANIŞMA MECLİSİNDE BULUŞTU

Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, parti ziyaretinin ardından Anitta Otel’de düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Burada; Kurtulmuş’un yanı sıra Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı da birer konuşma yaparak parti çalışmalarını ve ülke gündemini değerlendirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ