Çorum Mercek Haber

“Terör ülkemizin ulusal meselesidir”

“Terör ülkemizin ulusal meselesidir”

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, terörün bir siyasi partinin ya da siyasi görüşün meselesi olmadığını, ulusal bir mesele olduğunu belirterek, bütün terör örgütlerini lanetlediklerini açıkladı.

CHP İl Başkanı Tüfekçi, yaptığı yazılı açıklamada; “Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatın’da Allah devletimize ve askerimize güç kuvvet versin.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, PKK-YPG gibi bütün terör örgütlerini lanetliyorum” dedi.

Tüfekçi, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Terör ülkemizin ulusal meselesidir. Terör ne bir siyasi partinin meselesidir, ne bir siyasi görüşün meselesidir, ne de bir ideolojinin meselesidir.

Terör bu ülkenin birliğine, devletin ve milletin varlığına, insanlarımızın can güvenliğine, ülkemizin bağımsızlığına karşıdır. Cumhuriyetin temel değerlerine ve Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerine karşı bütün terör örgütlerinin ortak amacı ve bu ortak amaca yönelik eylemlerdir.

Bu ülkede yaşayan siyasi görüşü ne olursa olsun, etnik kimliğimiz ne olursa olsun hepimizin ortak amacı bu ülkenin ulusal birliğine, vatanın bölünmez bütünlüğüne ve ülkemizin üniter devlet yapısına yurttaş olma bilinciyle sahip çıkmaktır. Ve bu anlamda bütün terör örgütlerini lanet ve şiddetle kınıyorum.

Bu duygularla, Ulu Önder Atatürk, başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve terör örgütlerine karşı mücadelede hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Acılarını bir ömür yüreklerinde taşıyacak şehit ailelerine Allah’tan sabır diliyor, bedenlerini bizler ve vatanımız için siper etmiş gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ