Çorum Mercek Haber

Şirin, Türk İş ve Yatırım Formu’na katıldı

Şirin, Türk İş ve Yatırım Formu’na katıldı

Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB heyeti ile birlikte Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’te gerçekleştirilen Türk İş ve Yatırım Formu’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB heyeti ile Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’te çeşitli temaslarda bulundu. Taşkent’te önce Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Adham Ikramov ile görüşen TOBB heyeti, daha sonra Özbekistan Başbakan Yardımcısı Elnor Ganiev tarafından kabul edildi. Görüşmede Türkiye-Özbekistan iktisadi ilişkilerini geliştirme konusu ele alındı.

Hisarcıklıoğlu, Türk yatırımcıların görüş ve beklentilerini aktardı. Özbekistan Maliye ve Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Çamşid Kuçkarov ile de görüşen Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet sonrasında Türkiye’nin Taşkent Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er’i ziyaret etti. 6 Türk Devleti’nin katılımı ile kurulan ve Başkanlığını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı Türk Ticaret Odası (Türk Keneşi) İstişare toplantısının ardından, TOBB heyeti, Türk İş ve Yatırım Formu’na katıldı.

Foruma, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Macaristan, Özbekistan ve Türkiye’den 600 civarında iş insanı iştirak etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ