Çorum Mercek Haber

YS Perde Tasarım, Çorumluların hizmetinde

YS Perde Tasarım, Çorumluların hizmetinde

Çorum’da perde sektörü yeni ve kapsamlı bir firmaya kavuştu.

Perdecilik sektöründe 10 yıllık deneyim sahibi Yasir Nuri Yücel ve Selim Çam, kendi işyerini açarak müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Gülabibey Mahallesi Cemilbey Caddesi No:61/A Çorum adresinde müşterilerine hizmet veren YS Perde Tasarım firmasında; stor, zebra, tül ve ip başta olmak üzere perdenin tüm çeşitlerinin yanı sıra; çeyizlik ürünler, tül ve kumaş fon modelleri, nevresim takımları, gelin seti, bohça, çeyiz sandıkları ve perde aksesuarlarını bulmak mümkün.

YS Perde Tasarım, ferah ortamı ile dikkat çekerken, müşteriler istedikleri perde türü ve rengini rahatlıkla seçebiliyor.

“Kaliteli malzeme, kaliteli işçilik, zamanında teslim” anlayışı ile hareket eden YS Perde, eviniz için en iyisini, en kaliteli dekoratif seçenekleri sunuyor.

Firma ortağı Yasir Nuri Yücel, müşteri memnuniyetinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, “müşteri memnuniyeti bizim için üst düzey bir amaçtır. Müşterilerimiz ferah ortamlı mağazada istedikleri ürünü seçebilir ya da kafasında tasarladıkları modelleri bizlere aktarabilirler. Ödemede kredi kartı veya taksit imkanlarıyla da müşterilerimize yardımcı oluyoruz” dedi.

Stor yıkama işlerinin de itina ile yapıldığını bildiren Yücel, toplu ihale işlerini de özenle yerine getirdiklerini vurguladı.

Müşteriler firma yetkililerine; 0541 305 66 80 nolu telefondan ulaşabilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ