Çorum Mercek Haber

Ceviz ağacından düşen düşene

Ceviz ağacından düşen düşene

Ceviz hasadının yapıldığı bu günlerde Çorum merkez ve ilçelerinde onlarca vatandaş ceviz ağacından düşerek ağır yaralanıyor.

Son bir hafta içerisinde iki kişi ise ceviz ağacından düşerek hayatını kaybetti.

Hafta sonu yeni çok sayıda ağaçtan düşme vakası yaşandı.

Hafta sonu Çorum ve ilçelerinde 11 kişi ceviz ağacından düştü.

Yaşanan olayların bir tanesi ölümlü, diğerleri ise yaralamalı olarak sonuçlandı.

Çorum Merkez Pancarlık Köyü mevkiinde ceviz ağacının altında bir kişi ölü olarak bulundu.

Merkez Çaltıcak Köyü nüfusuna kayıtlı 59 yaşındaki Nihat Eker, ceviz toplamak için gittiği Pancarcık Köyü’nde çıktığı ceviz ağacından düşerek hayatını kaybetti.

Şahsın cesedi gece saatlerinde ağaç altında bulundu.

10 KİŞİ YARALANDI

Hafta sonu ayrıca 10 kişi ceviz toplamak için çıktıkları ağaçtan düşerek hastanelik oldu.

İskilip – Saraycık Köyünde ikamet eden A.D. (45) isimli şahıs, evinin bahçesinde ağaçtan ceviz topladığı esnada dikkatsizlik tedbirsizlik sonucu ağaçtan düşerek ağır yaralandı. İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan şahıs, ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Çorum Merkez Sazak Köyünde ikamet eden H.G.(48) isimli şahıs, evinin bahçesinde ağaçtan ceviz topladığı esnada yere düşerek hayati tehlikesi bulunmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Çorum Merkez Aşağısaraylı Köyünde ikamet eden H.K.(56) isimli şahıs, evinin bahçesinde ağaçtan ceviz topladığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu düşerek yaralandı.

Yaralı Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Oğuzlar’ın Ağaççamı Köyünde yaşanan olayla ise; M. Y. (36) isimli şahıs, evinin bahçesinde ağaçtan ceviz topladığı esnada yere düşerek hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

Yaralı, Oğuzlar Devlet Hastanesinde yapılan tedavinin ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yine Oğuzlar’ın Ağaççamı Köyünde O.K. (46) isimli şahıs, ağaçtan ceviz topladığı esnada yere düşerek yaşalandı. Oğuzlar Devlet Hastanesinde ilk tedavisi yapılan yaralı, daha sonra ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Alaca’nın Belpınar Köyünde M.E. (67) isimli şahıs, evinin bahçesinde ağaçtan ceviz topladığı esnada yere düştü. Olayla yaralanan vatandaş, Alaca Devlet Hastanesinde yapılan tedavinin ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kargı’nın Güney Köyünden M.A. (59) isimli vatandaş, evinin bahçesinde ağaçtan ceviz topladığı esnada yere düşerek yaralandı.

Yaralı şahsın ilk tedavisi Osmancık Devlet Hastanesinde yapıldı, daha sonra ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Çorum Merkez Hamamlıbağları Köyü Bağevleri mevkiinde O.Ö.(50) isimli şahıs, evinin bahçesinde ağaçtan meyve topladığı esnada dikkatsizlik tedbirsizlik sonucu ağaçtan düşerek hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaralı şahsın Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Merkez Evcikuzkışla Köyünden S.A.(47) isimli şahıs, evinin bahçesinde ağaçtan ceviz topladığı esnada dikkatsizlik tedbirsizlik sonucu ağaçtan düşerek hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaralı şahıs, Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Osmancık-Yeni Mahalle’de ikamet eden R.K., ceviz ağacından düşerek yaralandı. Osmancık Devlet Hastanesinde ilk tedavisi yapılan yaralı, daha sonra ileri tetkik ve tedavi amacıyla Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ