Çorum Mercek Haber

Minik Melekler güven altında

Minik Melekler güven altında

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılan Minik Melekler Gündüz Bakımevi, çocuklara hizmet vermeye başladı.

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hastane bünyesinde hizmete giren Minik Melekler Gündüz Bakımevi hakkında bilgi verildi.

Minik Melekler Gündüz Bakımevi’nin E Blokta hizmet vermeye başladığı bildirilirken, mevcutta 23 öğrencisi bulunan bakımevinin; çocuk gelişimi uzmanı, okul öncesi öğretmeni, hemşire, sınıf bakıcı ablası, tıbbi sekreter, aşçı ve temizlik personeli kadrosu ile hizmet verdiği vurgulandı.

Açıklamada; “Gündüz bakımevinde öğünler çocukların yaş ve gelişimsel ihtiyaçları dikkate alınarak, gıda ihtiyaçlarına uygun şekilde, bakımevinin kendi mutfağında diyetisyen eşliğinde hazırlanmaktadır. Minik Melekler Gündüz Bakımevi 2 öğrenci ile eğitime başlayıp an itibari ile 23 öğrencisiyle 3-4 yaş ve 5-6 yaş şeklinde iki ayrı sınıfı ile tam gün eğitime devam etmektedir. Minik Melekler Gündüz Bakımevi, hastane çalışanları dışında 657 sayılı Devlet Memurluğu görevinde aktif olarak kamu kurumlarında çalışan personellerin de çocuklarına hizmet vermektedir. Bakımevi, 99 öğrenci kapasitesi olup, halen kayıtlara devam etmektedir” denildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ