Çorum Mercek Haber

Kupalar Başkanda

Kupalar Başkanda

19-23 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’da düzenlenen Bocce Balkan Şampiyonası’nda 2 kategoride Balkan Şampiyonu olmayı başaran Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Hasan Dündar, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak ve Bocce Antrenörü Hakan Çıtak ile birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret eden Balkan Şampiyonu Hasan Dündar, başarısını sürdürmek için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Sırbistan’ın Beska şehrinde düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda 3’lü ve 2’li olmak üzere 2 kategoride milli takım forması ile mücadele eden ve şampiyon olan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Hasan Dündar, kazandığı kupaları Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a verdi.

17-23 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’ın Albena şehrinde yapılacak olan Avrupa Büyükler Bocce Patank şampiyonasında mücadele edecek olan genç sporcu, Başkan Aşgın’a kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Sporcunun elde ettiği başarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Aşgın, “Balkan Şampiyonasında elde ettiğin başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bulgaristan’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası’nda da başarılar diliyorum. Oradan da kupayla dönmeni temenni ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ