Çorum Mercek Haber

Spor tesislerini Bakan Kasapoğlu açtı

Spor tesislerini Bakan Kasapoğlu açtı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum’da bir dizi ziyaret ve açılış programına katıldı.

Bakan Kasapoğlu, Çorum’a gelerek yeni statta incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Çorum’a yapılan yeni stadı bakanlık olarak teslim alacaklarını söyleyen Kasapoğlu ayrıca, stadın ulusal ve uluslararası müsabakalarda kullanılacağının da müjdesini verdi.

Kasapoğlu daha sonra Hitit Üniversitesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadı, Prof. Dr. Kemal Tamer Jimnastik Salonu ve Abdullah Tayyip Olçok Kondisyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyet ile birlikte, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’e ziyarette bulundu. Üniversitede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Kasapoğlu, ardından Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.

Kasapoğlu’na inceleme gezisi sırasında; Vali Mustafa Çiftçi, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkan Vekili İsmail Yağbat, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve bazı siyasiler ve bürokratlar eşlik etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ