Çorum Mercek Haber

Nihat Hocaya hüzünlü veda

Nihat Hocaya hüzünlü veda

Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Esnafevler Cami İmam-Hatibi Nihat Seven, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Merhum Nihat Seven’i meslektaşları ve sevenleri dualarla ebediyete uğurladı.

Hıdırlık Cami’nde kılınan ikindi namazının ardından Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer tarafından kıldırılan cenaze namazında merhum hocanın sevenleri hep birlikte cenaze namazında saf tuttu.

Cenaze namazı öncesinde cemaatten helallik isteyen İl Müftüsü Muharrem Biçer, “Merhum Nihat Hocamız teşkilatımızın değerli hocalarından birisiydi. O da vazifesini tamamlayarak hakka kavuştu. Mihraplarımız değerli bir müdavimini daha kaybetti. Hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine acil şifalar, yakınlarına ve diyanet camiasına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Cenaze namazına Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile çok sayıda meslektaşları ve yakınları katıldı.

Merhumun cenazesi, Hıdırlık Mezarlığında toprağa verildi.

Kaza, Çorum-Osmancık karayolunda meydana gelmişti. Osmancık istikametinden Çorum’a seyir halinde olan Nihat Seven yönetimindeki 19 KT 229 plakalı otomobil, Gölünyazı mevkiine geldiğinde virajı alamayarak takla atmıştı.

Kazada Esnafevleri Camii imamı ve aynı zamanda araç sürücüsü olan Nihat Seven ile birlikte Züleyha, Ümmü, Hayrunnisa ve Ebrar Seven yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma sevk edildi. 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve kentteki özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Esnafevleri Camii İmamı olduğu öğrenilen Nihat Seven, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ