Çorum Mercek Haber

Artık onun da arabası var

Artık onun da arabası var

Çorum’un Bayat İlçesinde yaşayan doğuştan felçli Emine Şahin, akülü aracına kavuştu.

Doğuştan belden aşağısı felçli olan Emine Şahin, akülü aracının bozulması üzerine uzun süre eve mahkum kalarak, dış dünya ile irtibatını kopardı.

Çorum Şehit Aileleri Dernek Başkanı Galip Deniz’in Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk’ü telefonla arayarak akülü aracı temin etmek istediklerini söylemelerinin ardından mutlu sona ulaşıldı.

Gerekli koordineler sonrası Bayat İlçesi Yeni Mahallesinde Şehit Aileleri Derneği temsilcileri, ihtiyaç sahibi Emine Şahin ve ailesi ile buluştu. Akülü sakat arabasını hediye eden Çorum Şehit Aileleri Dernek Başkanı Galip Deniz’in talebi üzerine protokolsüz ve basınsız mütevazi bir tören düzenlendi.

Duygusal anların yaşandığı teslim töreninde konuşan Şehit Aileleri Dernek Başkanı Galip Deniz, “Sizi biz ve bizimle beraber olan gazilerimiz anlarız. Sizin gibi insanlara yardımcı olmak her gücü yeten vatandaşın görevidir, size yardımcı olabildiysek çok mutluyuz, bu haberi duymamızı sağlayan Platform Başkanımız Sayın Tevfik Göktürk ve Muhtarımız Ali Abaz’a teşekkür ederiz, kızımıza ve ailesine hayırlı olsun” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ