Çorum Mercek Haber

“Keleş, özür dileyip istifa etmeli”

“Keleş, özür dileyip istifa etmeli”

Çorum Emek ve Demokrasi Platformu, AK Parti Belediye Meclisi Ūyesi Reşit Keleş’i istifaya davet etti..

Çorum’da AK Parti’li Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’in skandal sosyal medya paylaşımına tepkiler sürüyor.

Çorum Emek ve Demokrasi Platformu da, AK Partili Belediye Meclisi Üyesi Reşit Keleş’e sert tepki gösterirken, Keleş’i özür dilemeye ve istifaya davet etti.

Çorum Emek ve Demokrasi Platformu tarafından Hünkar Hacı Bektaş Parkı’nda düzenlenen 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlamalarında bir konuşma yapan Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Gül, sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk ve sevenlerine yönelik çirkin paylaşımda bulunan AK Parti Çorum Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’e sert tepki gösterdi. Gül, çirkin paylaşımlarda bulunan Reşit Keleş’in sarfettiği çirkin sözlerden dolayı özür dileyip istifa etmesi gerektiğini söyledi.

KELEŞ’E TEPKİLER DİNMİYOR

Sosyal medya hesabından Mustafa Kemal Atatürk ve sevenlerine yönelik çirkin paylaşımda bulunan AK Parti Çorum Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’e toplumun her kesimin tepkiler sürerken, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz ve İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız  da AK Partili Belediye Meclisi Üyesi Reşit Keleş’i istifaya davet etmişlerdi.

Daha önce de yine sosyal medya hesabından kadınlara yönelik aşağılayıcı paylaşımlarda bulunan AK Parti’li Meclis Üyesi Reşit Keleş’in skandal paylaşımına çok sayıda yurttaş tepki gösterirken, bir çok yaygın medya kuruluşu da olaya geniş yer verdi.

Öte yandan CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi’nin olayı yargıya taşıyacaklarını açıklamasının ardından çok sayıda vatandaşın da Keleş hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ