Çorum Mercek Haber

Aradaki buzlar eridi, hedef zirve…

Aradaki buzlar eridi, hedef zirve…

İkinci lige yükselen Yeni Çorumspor’da hedef şampiyon olup bir üst tura yükselmek.

Çorumspor Başkanlığına geri dönen Fatih Özcan ile Kulüp Başkanı Hamit Işık, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Özcan, Belediyenin desteklerinin yadırganamayacağını belirterek, hataları var ise özür diledi ve hakkını helal etti. Özcan bundan sonraki süreçte belediyenin emrinde olduklarını söyledi.

Başkan Aşgın ise kardeşler arasında bazen ufak tefek şeyler olabileceğini belirterek, kendisinin de hakkını helal ettiğini ve bundan sonra dikiz aynasına bakarak hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Çorumspor’u önemsediklerini ve daha iyi yerlere gelmesini arzu ettiklerini dile getiren Aşgın, belediye olarak Çorumspor’un yanında olduklarını ve yasal çerçevede önceden olduğu gibi bundan sonra da destek olacaklarını açıkladı.

Diğer yandan stat konusuna da açıklık getiren Aşgın, Spor Bakanı ile Çorum’a geldiğinde tekrar görüşeceklerini ve stadın devri için gerekli mücadeleyi yapacaklarını anlattı. Başkan Aşgın ile Fatih Özcan yapılan ziyaretin ardından birlikte birlik beraberlik pozu verdi ve Çorumspor için el birliği ile çalışacaklarının mesajını taraftarlara ilettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ