Çorum Mercek Haber

Çorumspor’da moraller yerinde

Çorumspor’da moraller yerinde

Yeni Çorumspor’da Başkan Fatih Özcan’ın kulübe tekrar dönmesi camiada sevinç yarattı.

Başkan Fatih Özcan ayağının tozuyla ilk olarak hafta sonu Konyaspor ile oynanacak olan maç için takım çalışmalarının yapıldığı Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’na gitti. Futbolcularla görüşen Özcan, takıma başarılar diledi.

YENİ TRANSFERLER ÇORUM’A TANITILDI

Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden ancak İşadamı Ahmet Ahlatcı’nın ısrarı üzerine tekrardan kulüp başkanlığına dönen Fatih Özcan, Yeni Çorumspor’a katılan 5 yeni transferi Çorum’a tanıttı.

Özcan, kulüp binasında yaptığı açıklamada “sahada milyonlara imza atanlar mı yoksa aslan yüreklerini ortaya koyanlar mı hedefe ulaşacak hep birlikte göreceğiz” dedi.

YENİ ÇORUMSPOR’DA 5 İMZA

Takıma yeni katılan oyuncalar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan; Hakan Yağmurkaya, 2 sezon üst üste gol kralı olan Fatih Şerifoğlu, Eren Tokat, Ali Koçak, Recep Uğur Öztürk’ün takıma katılmalarıyla sezona güzel bir başlangıç yapmak istediklerini ve hafta sonunda Çorum’da seyircisiz oynanacak olan 1922 Konyaspor maçına odaklandıklarını belirtti.

HEDEF: ŞAMPİYONLUK

Kulüp Başkanı Fatih Özcan; “Lütfen hiç kimse Çorumspor ismini küme düşmeyle anmasın. Şampiyon sahaya çıkıyor. Her şeyi bir kenara bırakalım. Sezon sonunda faturanın bedelini ödemek için buluşalım” dedi.

Özcan, 2. ligde Yeni Çorumspor’un yine şampiyonluk mücadelesi vereceğini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ