Çorum Mercek Haber

“Bizi güçlü Türkiye hedefinden saptırmaya kimsenin gücü yetmeyecek”

“Bizi güçlü Türkiye hedefinden saptırmaya kimsenin gücü yetmeyecek”

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 97. yıldönümünü milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. 30 Ağustos zaferiyle aziz milletimiz, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş ve bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir” dedi.

Büyük mücadelenin ardından kurulan güçlü ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin; barışın, demokrasinin ve istikrarın ülkesi olduğunu hatırlatan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı “Bu zaferle şanlı bayrağımız masmavi göğümüzde dalgalanmaya devam etmiş, ezanımız dinmemiş, bedenimiz de ruhumuz da asla esaret altında kalmamıştır. Bu bereketli topraklarda, birlik ve beraberlikten aldığımız enerjiyle güçlüyüz, azimliyiz, cesuruz. Bizi, güçlü Türkiye hedefinden saptırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Ahlatcı, “Bu cennet vatanı bizlere yurt eden, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, bugün de aynı kararlılıkla ülkemizin güvenliği için çalışan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ