Çorum Mercek Haber

“Üç buçuk” isyanı, memuru alanlara dökecek

“Üç buçuk” isyanı, memuru alanlara dökecek

Hükümetin 2020 ve 2021 yılları için kamu görevlileri ve emekliler için teklif ettiği %3,5+3 ve %3+2,5 zam oranlarının kabul etmeyen memurlar, zam oranlarını protesto etmek için alanlara çıkacak.

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim- Sen Şube Başkanı Selim Aydın, hükümetin zam teklifini protesto etmek için alanlara ineceklerini söyledi

Hükümetin 2020 ve 2021 yılları için kamu görevlileri ve emekliler için teklif ettiği %3,5+3 ve %3+2,5 zam oranlarının kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirten Aydın, “Bu sebeple Türkiye Kamu-Sen Başkanlar kurulu olarak; 19 Ağustos Pazartesi günü tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak hükümetin zam teklifini protesto etme kararı almış bulunuyoruz.

Birilerini bilmeyiz ama bize “Üç Buçuk” uymaz.

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi, Pazartesi günü saat 12:00’de Çalışma Bakanlığı önünde olacak ve tepkisini ortaya koyacak. Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği olarak bizler de hükümetin zam teklifini 19.08.2019 Pazartesi günü saat 17.30’da PTT önünde protesto edecek ve tepkimizi kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ