Çorum Mercek Haber

Uğurcan’a ITTF’den büyük övgü

Uğurcan’a ITTF’den büyük övgü

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF), Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Uğurcan’dan övgüyle bahsetti.

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) tarafından 13-18 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan Panagürişte’de düzenlenen ITTF World Tour Para Ödüllü ve Olimpiyatlar için dünya sıralaması veren, dünyanın en iyi masa tenisi sporcularının yarıştığı turnuvada göz dolduran Uğurcan’ın başarısı dilden dile yayılıyor.

ITTF, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Uğurcan’ın müsabaka videosunu resmi facebook hesabından “Risingstar (Yenidoğan Yıldız) Uğurcan” başlığı ile vererek sporcumuzdan övgüyle bahsetti.

ITTF, Uğurcan’ın videosunu resmi facebook hesabında “Presenting to you 13 year old Uğurcan Dursun at the ITTF World Tour 2019 Bulgaria Open (Sizlere 13 yaşındaki Uğurcan’ı taktim ediyoruz)” ifadeleri ile paylaştı.

Federasyon, “what were you doing at that age” ( O yaşta orada neler yapıyor) diyerek sporcumuzdan övgüyle bahsetti. Küçük yaştaki sporcumuzun gelecekte güzel ve büyük sportif başarılara imza atacağının ITTF tarafından da fark edilmesi Çorumluları mutlu etti.

Belediye’den yapılan açıklamada; “Çorum Belediyesi olarak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek başarılı sporcular ve alt yapıdan yeni Uğurcanlar çalıştırmaya devam…” ifadelerine yer verildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ