Çorum Mercek Haber

Bayramlaşma töreni, tüm renkleri buluşturdu

Bayramlaşma töreni, tüm renkleri buluşturdu

Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Şehrin tüm renklerini buluşturan bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Valilik Bahçesi’nde yapılan toplu bayramlaşmaya Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, MHP İl Başkanı Aslan Kaynar, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, eski Çorum Milletvekili Yasin Hatiboğlu, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, meslek kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ortaklaşa düzenlenen Kurban Bayramı Bayramlaşma Programında bir araya gelen siyasiler, ortak kanaatte buluşarak birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdiler.

Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki protokol üyeleri, tüm katılımcılarla tek tek bayramlaşırken, program sırasında çeşitli ikramlarda bulunuldu, karşılıklı sohbetler edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ