Çorum Mercek Haber

Kuzey Gücü dualarla açıldı

Kuzey Gücü dualarla açıldı

Emir Serkan Kılıç, Şahin Yıldız ve Enver Yılmaz’ın ortaklığında kurulan Kuzey Gücü Şirketler Grubu düzenlenen törenle açıldı.

Törene, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende açılış konuşmasını şirket ortaklarından Emir Serkan Kılıç yaptı. Kılıç, “Turizm konusunda Çorum Mecitözü’nde bulunan Beke Kaplıcalarının olduğu bölgeye 5 yıldızlı otel konseptinde bir kaplıca, SPA merkezi, hamamlar ve spor sahalarının da içinde bulunduğu bir tesis kazandırmak istiyoruz. Aynı zamanda Antalya bölgesinde iki adet otel pazarlığımızın bittiğini ve çalıştırmak üzere devralacağımızı bildirmek istiyorum. Bunlara ek olarak Bulgaristan ve Kazakistan’da farklı projelerimiz var. Bulgaristan Plovdiv’de kurmuş olduğumuz bir şirketimiz ve burada ki kuzey gücü şirketler grubunun bir temsilciliği var. Oradaki şirketimizin ismi Severna Sila. İnşaat projelerimizi yürüterek hayata geçireceğimiz şirketimiz Avrupa Birliği fonlarından yararlanarak 400 konutluk bir inşaat projesinin ilk adımlarını attık” dedi.

Konuşmaların ardından okunan dualarla kurdele kesimi gerçekleştirildi. Daha sonra Şirket Mimarı Aysun Yener tarafından davetlilere hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgiler verildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ