Çorum Mercek Haber

Motoshow nefesleri kesti

Motoshow nefesleri kesti

Hitit Fuar ve Festivalinin en heyecanlı etkinliklerinden biri de Moto Stunt Show oldu.

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından bu yıl 1.’si düzenlenen Hitit Motosiklet Festivali kapsamında “stunt gösterisi yapıldı.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen 500’e yakın motosikletlinin yaptığı akrobatik hareketler büyük alkış aldı. Kimi zaman tehlikeli şovlar yapan motorcular nefesleri kesti.

Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 36. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında gerçekleştirilen Çorum 1. Motosiklet Festivaline katıldı.

Çorum’da bu yıl 1.’si düzenlenen Hitit Motosiklet Festivali kapsamında motosikletli gruplar gösteri sundu. Tehlikeli şovlar yapan motosiklet tutkunları adeta nefesleri kesti.

Çarşamba Pazarı Meydanında gerçekleştirilen Moto Stunt Show,motor tutkunlarının yoğun ilgisini gördü.

Motoshow ekiplerinin Çorumlularla buluştuğu etkinlik, renkli gösterileri sahne oldu.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Motosiklet tutkunları olarak her şeyden önce can güvenliğiniz olmalıdır” diyerek, kasksız yola asla çıkılmaması uyarısında bulundu.

Gösterilerin ardından Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, katılımcılara sertifika ve çeşitli hediyeler takdim etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ