Çorum Mercek Haber

Çorum, “trap merkezi” olacak

Çorum, “trap merkezi” olacak

Çorum’da düzenlenen trap yarışları adeta nefes kesti.

Çorum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Trap Yarışları, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bu yıl 5.si düzenlenen Çorum Belediyesi Trap Yarışlarına Çorumlu sporcuların yanı sıra çevre illerden de sporcular katıldı.

Yarışmalara 320 sporcu katılırken, geçmiş yıllardaki organizasyonların üzerinde bir katılım olduğu tespit edildi.

Trap yarışlarını AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da izledi.

Yarışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, trap yarışlarına yoğun bir katılımın olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Yarışlara katılan sporcu sayısının artmasının hem trap sporuna hem de Çorum’a olan ilginin artması anlamına geldiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’u trap merkezi haline getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Aşgın, “Geçen yıl yarışlara 220 sporcu katılmış. Bu yıl ise bu sayı 320’ye çıktı. Sporcu sayısındaki bu artış hem trap sporuna hem de ilimize olan ilginin arttığı anlamına geliyor. Bu da bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Çorum’u trap merkezi haline getirmemiz konusunda üzerimize çok büyük bir vazifenin düştüğünü gördük. Projelerimiz arasında trap alanıyla ilgili bir çalışmamız zaten vardı.Yarışlarımıza bu denli alaka ve ilgi projemizi hızlandırma noktasında bizlere şevk ve umut verdi. Çalışmalarımızı daha da hızlandırıp, bir an evvel netice almak ve Çorum’u Trap merkezi haline getirmek noktasında bir gayretin içerisinde olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Akşam geç saatlere kadar süren yarışların ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi. 5 kategoride 13 ilden 320 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışlarda Bayanlar kategorisinde Kamer Gür birinci, Buket Sin ikinci, Nazlı Nur Mutlu üçüncü ve Zeynep Nur Sağlıklı dördüncü oldular. Dereceye giren sporcuların ödüllerini AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ile Tüm Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Ahmet Koç verdi.

Yapılan yarışların ardından dereceye giren diğer isimler ise şöyle; 13-17 Yaş Yıldızlar kategorisinde  1.Cihan Aslantürk, 2.Yunus Emre Güneş, 3.Halil Bayraklı, 4. Emrah Okur. Veteran Avcılar kategorisinde 1. Ahmet Koç, Halil Çağıl,  Cemil Ahıska, Hikmet Sin. Profesyonel Erkekler kategorisinde 1. Serkan Kaya, 2. Barbaros Örtükoğlu, 3.Hüseyin Örtükoğlu, 4. Yusuf Kılıç. Profesyonel Veteran Erkekler kategorisinde 1. Murat Aktaş, 2. Arslan Özkaya, 3. M. Ali Bayrakçı, 4. Fikret Sin.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ