Çorum Mercek Haber

Sungurlu heyeti Meral Akşener’le görüştü

Sungurlu heyeti Meral Akşener’le görüştü

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve beraberindeki heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Akşener, Sungurlu’ya yapılacak yatırımların takipçisi olacaklarını bildirdi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İYİ Parti İlçe Başkanı Fazlı Koçak, Belediye Başkan yardımcıları, İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, belediye meclis üyeleri, kadın kolları teşkilatı ve ilçe teşkilatı üyeleri, İYİ Parti Genel Merkezine destek ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Kadir başkanım abimin kardeşi olur. Abim de ticaret odası başkanıydı. Abim gidince kardeşi kaldı. Yeri bu yüzden apayrıdır. Seçtiniz, seçtirdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Zor bir yolculuktan çıktınız geldiniz, tekrar teşekkür ediyorum. Sungurlu bizim göz bebeğimizdir. Onun için yapılacak yatırımların takipçisi olacağız” diye konuştu.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Sayın Genel Başkanımız Meral hanımı bugün ziyaret ederek destekleri ve dik duruşu için teşekkür etmek istedik. Kendisi iyi ki var ve iyi ki bizimle. Destekleriyle Sungurlumuz için çok işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ