Çorum Mercek Haber

Baba ve oğlu aynı kazada hayatını kaybetti

Baba ve oğlu aynı kazada hayatını kaybetti

Kırıkkale’de 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Sungurlu’nun Arıcı Köyünden baba ve oğlu hayatını kaybetti. Kazada 4 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale’de meydana gelen kazada Salim Keyvan hayatını kaybetti.

Aynı kazada yaralan ve yoğun bakım servisinde tedavi altında bulunan Salim Keyvan’ın 9 yaşında ki oğlu Ahmet Buğra Keyvan da kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza, D200 karayolundaki Yozgat-Kırıkkale yol ayrımındaki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde ilerleyen Orhan Murat K.’nin (60) kullandığı 06 DK 8204 plakalı otomobil ile Salim Keyvan (39) idaresindeki 06 HD 2732 otomobil çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada sürücüler Salim Keyvan (39) ile Orhan Murat K., (60) yolculardan Ahmet Buğra Keyvan, (9) Cansu Keyvan, (5) Narin Keyvan ve Emine Kara (60) yaralandı.

Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ve polis sevk edildi. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Salim Keyvan hayatını kaybetti, ağır yaralanan oğlu Ahmet Buğra Keyvan ise yoğun bakıma alındı. Ahmet Buğra Keyvan doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ