Çorum Mercek Haber

Hak ettiler, kazandılar

Hak ettiler, kazandılar

Osmancık Belediyespor, amatör ligdeki tüm maçlarını kazanarak başarılı bir sezona damgasını vururken, mücadelesini şampiyonlukla sonuçlandırdı.

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Osmancık Belediyespor, Sungurlu Belediyespor’u 2-1 yenerek önümüzdeki sezon BAL’da mücadele etmeye hak kazandı.

Büyük çekişmeye sahne olan maçta ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biten maçın son dakikalarında Osmancık Belediyespor, Salih’in kafasından bulduğu golle maçı 2-1 kazanarak Bölgesel Amatör Lig’de  mücadele etmeye hak kazandı.

1 nolu sentetik çim sahada oynanan maçı yaklaşık iki bin taraftar izledi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile iki belediyenin başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile birlikte Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan ve Sportif Direktör Hamit Işık da maçı izledi.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil eden Sungurlu Belediyespor, özellikle ikinci yarıdaki performansı ile büyük bir çıkış gösterip ligde kalmayı başardı. Osmancık Belediyespor ise amatör ligdeki tüm maçlarını kazanarak başarılı bir sezonu tamamladı.

Maçı 2- 1 kazanan Osmancık Belediyespor önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Hakemin  bitiş düdüğü ile birlikte Osmancık Belediyesporlu  futbolcular ve taraftarlar büyük bir coşku yaşadılar.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör de taraftarlarla birlikte coşkusunu dışa yansıttı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ