Çorum Mercek Haber

Kocaeli maçında gol sesi çıkmadı

Kocaeli maçında gol sesi çıkmadı

Play-Off mücadelesi veren Yeni Çorumspor, kendisi gibi aynı hedefi kovalayan Kocaelispor’la deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Ev sahibi ekibin bir topunun direkten döndüğü maçtan sonra Play-Off potasına en yakın takipçisi Payasspor’la puan farkı 4 inmesine rağmen hedefe bir adım daha yaklaşıldı.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta ilk 5 mücadelesi veren Yeni Çorumspor 30. hafta maçında konuk olduğu Kocaelispor’la 0-0 berabere kalıp altın değerinde 1 puan almasına rağmen Play-Off potasındaki en yakın takipçisiyle aradaki puan farkı 4’e düştü.

Oldukça hareketli geçen ilk yarıda iki takım da girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince devre başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya Yeni Çorumspor ilk yarıdaki kadrosuyla çıkarken, Kocaelispor Rıza’nın yerine Kerem Yıldırım değişikliği ile başladı.

İlk yarıya oranla takımların daha kontrollü bir oyun sergilediği ikinci yarının son çeyreği oldukça hareketli geçti. Kocaelispor’da Erkan’ın 84.dakikada orta şut karışımı vuruşunda top direkten dönerken, Yeni Çorumsporlu Kıvanç 88’de altı pastan topu ağlarla buluşturamayınca karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Bu sonucun ardından Yeni Çorumspor puanını 48’e, Kocaelispor ise 54’e yükseltti.

Karşılaşmada, 150 civarında Yeni Çorumspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı. 4 bin civarında Kocaelispor taraftarı da takımına tribün desteği verdi.

Maçı, Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan da izledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ