Çorum Mercek Haber

Uğurludağ’da konut sevinci

Uğurludağ’da konut sevinci

Uğurludağ İlçesine TOKİ tarafından yaptırılan konutlar sahiplerine teslim edildi.

102 konut ve 12 işyeri için ilçede konut teslim töreni düzenlendi.

Törene AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Eski Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe halkı katıldı.

Anahtar teslim töreninde bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti demenin tevazu demek olduğun kaydederek, “Ak Parti demek gayret demek, Ak Parti demek samimiyet demek, Ak Parti demek Uğurludağ’a hizmet demek, Ak Parti demek Recep Tayyip Erdoğan demektir.

Uğurludağ ilçe halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için TOKİ Daire Başkanlığımızın ilçemizde yaptığı 102 konut ve 12 dükkanın ev ve iş yeri sahiplerine anahtarlarını teslim etmek, belediyemizin ihtiyacı olan aracı teslim etmek ve siz vatandaşlarımızın evlerinde rahat edebilmesi için başlattığımız doğalgaz fizibilite çalışmamızı sizlere bizzat iletmek için buradayız. Söz verdik ve yapıyoruz. Uğurludağ ilçemize siz kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından konut ve iş yeri sahiplerine anahtarları Milletvekili Ceylan ve beraberindekiler tarafından teslim edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ