Çorum Mercek Haber

Oto tamirciler İstanbul ve Çanakkale yolcusu

Oto tamirciler İstanbul ve Çanakkale yolcusu

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Automechanica İstanbul Fuarı ve Çanakkale Kültür Gezisi, bu yıl 6 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen gezilere yüzlerce katılım sağlayan Oto Tamirciler Esnaf Odası, bu yıl da katılımı yüksek tutmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Oda Başkanı Necmettin Uzun, oda üyelerinin bilgi ve becerilerini arttırmak, teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilmelerini sağlamak amacıyla Automechanica İstanbul Fuarı’na bu yıl da yoğun bir katılım sağlamak istediklerini söyledi. Automechanica Fuarı’nı önemsediklerini dile getiren Uzun, bu fuarın esnaflar için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu kaydetti.

Automechanica Fuarı’nın yanı sıra yine her yıl düzenledikleri Çanakkale kültür gezilerine de devam ettiklerini aktaran Necmettin Uzun, “İstanbul’da yapılacak fuara katılım sağlayan esnaf ve sanatkarımız için ayrıca boğazda tekne turu yapılacak. Buradan da isteğe bağlı olarak Çanakkale’ye hareket edilecek. Çanakkale’de de bir gün konaklanılacaktır. Bu gezilerin Çorumlu esnaf ve sanatkarımızın hem ecdadımızın verdiği o kutsal mücadeleyi yakından görmeleri hem de sürekli yenilenen teknolojiyi yakından tanımaları adına yararlı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Geziye katılmak isteyen oda üyesi esnafların Oda Genel Sekreterliği’ne isimlerini 29 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar bildirmeleri yeterli olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ