Çorum Mercek Haber

Kılıçcıoğlu, kabri başında anıldı

Kılıçcıoğlu, kabri başında anıldı

Çorum’da bir döneme damgasını vurmuş ve 16 yıl Belediye Başkanı olarak hizmet veren, 1967’de Çorumspor’un Kurucu Başkanı olarak Çorum tarihine adını yazdırmış bir efsane olan Dr. Turhan Kılıçcıoğlu, ölümünün 25. yılında Ulu Mezarlıkta bulunan kabri başında anıldı.

Anma törenine CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, CHP eski Milletvekili Feridun Ayvazoğlu, önceki dönem il başkanları, bazı Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve adayları ile çok sayıda seveni katıldı.

Eski mesai arkadaşlarının da hazır bulunduğu törende konuşan CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, “Rahmetli Turhan ağabeyimiz görev yaptığı süre içerisinde hiçbir ayrım gözetmeden birlik ve beraberlik içerisinde Belediye Başkanlığı yaptı. Kendisiyle her zaman övünç duyduk” dedi.

Kılıçcıoğlu’nun yaptığı hizmetlerin tüm Çorum halkının gözü önünde olduğunu kaydeden Tüfekçi, “Allah rahmet eylesin, mekanı cennet, ruhu şad olsun” diye konuştu.

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç ise, her zaman Dr. Turhan Kılıçcıoğlu’nun izinde yürüyeceklerini dile getirerek, Allah’tan rahmet diledi. Konuşmaların ardından tören yapılan duayla sona erdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ